- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
22/06/20
Notícia
Aprèn valencià des de casa: assignatures específiques

Les assignatures OCW tenen materials docents de lliure accés.

 

La UPV, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ofereix assignatures específiques, dins de l’apartat assignatures OCW, com un dels recursos d’Aprèn valencià des de casa.

Aquestes assignatures, com les altres assignatures OCW (UPV OpenCourseWare), ofereixen continguts d'accés lliure per al públic en general a través de l'apartat “Materials docents”, a més de la possibilitat de consultar la guia docent.

Les assignatures específiques són vàlides per a millorar el coneixement aplicat en àmbits com l’administració general o universitària, la docència, la divulgació científica o la comunicació en general. I també són útils per als nivells de coneixements de valencià, sobretot dels més alts (C1 i C2).

Destinataris: totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

Assignatures i continguts

Totes les assignatures contenen una guia d’aprenentatge, cins o sis mòduls(amb una guia del mòdul, teoria, activitat pràctica, resum i avaluació) i una avaluació final sobre tots els continguts.

Professorat

Les assignatures OCW de valencià són impartides pel personal de formació del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

Més informació: Assignatures OCW

 


EMAS upv