- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
04/05/20
Notícia
Aprèn valencià des de casa: proves de la CIEACOVA amb solucionaris

La pàgina de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià disposa d’informació sobre les proves d’acreditació.

La UPV, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ofereix les proves de la CIEACOVA amb solucionaris, com un dels recursos d’Aprèn valencià des de casa.

 

La Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA), formada per membres dels serveis lingüístics de les universitats valencianes, realitza proves d’acreditació de valencià. Els certificats expedits per la CIEACOVA es consideren equivalents als de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) segons l’Ordre 7/2017, de 2 de març de 2017, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen els certificats oficials administratius de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, el personal examinador i l’homologació i la validació d’altres títols i certificats.

 

Per a les proves de la CIEACOVA, la pàgina web cieacova.com disposa d’informació sobre els programes, estructures i criteris de correcció; models de proves i proves realitzades del 2016 al 2019 amb solucionaris, àudios i textos d’expressió oral i mediació. Aquesta informació sobre programes i estructures de les proves pot ajudar a una millor preparació.

 

A més, també es poden consultar les convocatòries (períodes de matrícula, taxes, etc.) i els dubtes freqüents sobre les proves de la CIEACOVA.  

 

Destinataris: totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

 

Més informació: cieacova.com

 

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 


EMAS upv