- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
17/12/19
Notícia
Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2020

Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2020

La Fundació Sambori –amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València– convoca el Dessetè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2020, adreçat als estudiants de les universitats públiques valencianes matriculats en el curs 2019-2020, en qualsevol de les titulacions (graus, màsters i doctorats).

 

Tipus i autoria: Només es pot presentar una obra per autora o autor, la qual ha de ser original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en cap altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Les obres poden ser d’autoria col·lectiva.

 

Extensió: Les obres hauran de tenir una extensió entre 1 i 5 pàgines DIN A4, i s’han de presentar escrites en valencià i amb l’ordinador, en font Arial, en cos 12 i amb un interlineat d’1,5 espais.

 

Presentació de les obres: El termini de presentació finalitza el 15 de març de 2020, inclòs, per correu electrònic a l'adreça fundacio@sambori.net. L'obra ha d'anar en un fitxer adjunt en PDF, amb el mateix títol de l'obra, i el full de participació amb les dades de l'autor o autora (semblant al tríptic de les bases), en un altre PDF anomenat "full de participació".

 

Premis: El primer premi està dotat amb 1.000 euros; el segon, amb 750, i el tercer, amb 500.

 

Bases completes: PDF

 

 

Més informació

 

Fundació Sambori

Tel. 96 179 56 50

fundacio@sambori.net

http://www.sambori.net

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es

 

 

 

 

 


EMAS upv