- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
13/12/19
Notícia
Solstici d'hivern: temps d'actuar

El proper 19 de desembre, per una UPV sostenible i unes festes lliures de residus.

El Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació organitza, a través del Servei de Promoció i Normalització Lingüística i la Unitat de Medi Ambient, l’activitat “Solstici d’hivern: temps d'actuar”, amb el lema “per una UPV sostenible i unes festes lliures de residus”.

 

L’objectiu és promoure un ús responsable i compromès amb el medi ambient, en un moment de millora de la consciència sobre el canvi climàtic, aprofitant la celebració de la COP25 (Conferència de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic de 2019).

 

En general, es pretén millorar la vida de les persones i treballar pel futur del planeta, tant dins de la UPV com en la societat, com ara quan s’acosta el solstici d’hivern, a les portes d’unes festes en els quals es generen múltiples residus.

 

Intervenció a l’Àgora

 

L’activitat consistirà en una intervenció al voltant de l’escut, que simbolitza la UPV, amb tires d’adhesius reciclables que uniran diversos trams d’arbres, simulant que la UPV és un espai lliure de residus, és a dir, una “UPV sostenible”, i s’hi afegiran missatges en valencià en relació amb la sostenibilitat i el medi ambient, com la incidència en les 3R (“reduir, reutilitzar, reciclar”).

 

Participació en l’activitat

 

A més de la intervenció, hi haurà diversos panells perquè les persones proposen idees a partir de les preguntes següents: “Què podem fer a la UPV per ser més sostenibles?”, “Què pots fer tu per combatre el canvi climàtic?”. És temps d’actuar.

 

Data: dijous dia 19 de desembre

Lloc: Àgora, al voltant de l’escut de la UPV

Horari: 10 h - 15 h

 

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia,

spnl@upv.es, Facebook: /spnlbondia, Twitter: @spnlbondia, Instagram: @spnlbondia)

 

Col·labora: Unitat de Medi Ambient (http://www.upv.es/medioambiente)

 

 

 

 

 


EMAS upv