- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
16/10/19
Notícia
Millora la teua parla amb els mentors lingüístics

Vols practicar el valencià com a aprenent? O vols ser mentor/a lingüístic/a?

 

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) organitza el programa de mentors lingüístics amb l’objectiu d’ajudar els membres de la UPV a practicar la conversa en valencià: millorar-ne la parla, reforçar la formació que oferim als cursos i grups de conversa i practicar per a les proves d’acreditació de valencià.

 

Destinataris: PAS, PDI, alumnat dels cursos de valencià, alumnat dels grups de conversa i col·lectiu Alumni PLUS de la UPV.

 

Durada del programa: consta d’un mínim de 10 hores, que es podran realitzar fins al 30 de juny, en l’horari que s’acorde entre el/la mentor/a lingüístic/a (pertanyents al Voluntariat Lingüístic de la UPV) i els aprenents.

 

Formes de participació:

 

  1. (APRENENTS) Vols practicar l’expressió oral en valencià? Emplena elformulari per a aprenents: http://bit.ly/2VGLLCP

 

Segons la franja horària que et vinga millor i el nivell que vols practicar, t’assignarem un/a mentor/a lingüístic/a, amb qui acordaràs el calendari de les sessions.

 

  1. (MENTORS LINGÜÍSTICS) Vols ajudar una altra persona a practicar el valencià? Emplena el formulari per a mentors lingüístics: http://bit.ly/35tCfHw

 

Segons la franja horària que et vinga millor i el teu nivell (http://bit.ly/35HyRc7  i http://bit.ly/35EKCQD) t’assignarem els aprenents, amb els quals acordaràs el calendari de les sessions.

 

Hi haurà una reunió inicial amb els mentors el 6 de novembre, a les 14 hores, en la qual es donaran orientacions i materials de suport.

 

Aquesta activitat està reconeguda amb crèdits ECTS (http://bit.ly/2MOzE2v). Per al reconeixement, cal estar inscrit en el Voluntariat Lingüístic: http://bit.ly/1AkCSw1.

 

El termini per a inscriure’s, a qualsevol de les dues formes de participació, finalitza el 30 d’octubre.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia


EMAS upv