- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
14/06/19
Notícia
M'agrada el valencià 2019

L’activitat va tenir lloc el 5 de juny i inicia la campanya “Matriculem-nos en valencià” 2019-2020

El passat dimecres 5 de juny, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV va organitzar l’activitat “M’agrada el valencià”, primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià” del proper curs 2019-2020.

 

HI van participar 420 persones, que gaudiren d’una orxata i recolliren un record dels 50 anys de la UPV, en el qual es trobaven uns versos d’una cançó en valencià i un número per a participar en el sorteig de dues entrades per al Feslloc 2019.

 

Per a refrescar-se amb l’orxata, sols calia fer-se una foto al fotoreclam de “M’agrada el valencià” o escriure un missatge al mural.

 

A més, si entre el 5 i el 12 juny compartien en Instagram la seua foto o la imatge de la campanya, amb l’etiqueta #magrada i esmentaven l’@spnlbondia, també podien aconseguir un abonament doble per al Feslloc, el Pirata Rock o el Festivern.

 

Aquesta acció de “M’agrada el valencià” és la primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià”, que s’adreça als estudiants de grau, cicle i màster, té com a objectius la promoció del valencià en primera preferència en la docència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià, la promoció de les assignatures de Valencià Tècnic i l’ús del valencià en la vida acadèmica.

 

EMAS upv