- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
03/04/19
Notícia
Bons de descompte per al Teatre Micalet: de l’11 al 14 d’abril, "Especial Eleccions, News!"

4 úniques funcions amb Xavi Castillo!

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix bons als membres de la UPV per a dues entrades reduïdes per a les representacions en valencià del Teatre Micalet.

Amb els bons (que es podran recollir els bons del teatre en valencià a l’SPNL del Campus de Vera (edifici 3C), només caldrà aportar el 25% del cost de l’entrada per taquilla. Després caldrà presentar el bo a la taquilla del Teatre Micalet (www.teatremicalet.org) (C/ Guillem de Castro, 73, València) el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir i està condicionat a la disponibilitat d'entrades. 

Del 11 al 14 d’abril:  Especial Eleccions Xavi Castill , News!

Arriben mesos de campanya electoral continuada. Encara no ha començat oficialment, i nosaltres ja estem fins als collons! Pablo Casado, que està fent bo a Mariano Rajoy, els de Podemos que no s’aclareixen, Vox que irrompen amb força al panorama polític, els socialistes que van com cagalló per séquia, Arrimadas i Rivera… Com no ens queda un altre remei que passar-ho, aprofitarem per a treure-li punta amb un Especial Eleccions amb l’humor, l’actualitat i la sàtira habitual de la companyia Pot de Plom Teatre.

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h. Preu per al públic en general: 13 i 15 euros, al qual cal aplicar el descompte universitari.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia; Facebook: /spnlbondia; Twitter: @spnlbondia; Instagram: @spnlbondia; spnl@upv.es)


EMAS upv