- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
19/09/18
News
Benvinguda del Voluntariat Lingüístic: Trivial per equips

El dimecres 26 de setembre, de 16 a 18 hores

Dins de la programació de la SETMANA DEL MULTILINGÜISME I LA INCLUSIÓ SOCIAL, del 24 al 29 de setembre de 2018, amb motiu del 50 aniversari de la UPV, el dimecres 26 de setembre (Dia Europeu de les Llengües), de 14 a 16 h: tindrà lloc la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic: Trivial per equips sobre llengües, cultura, ciència, tecnologia, medi ambient, geografia i història dels valencians i la UPV, amb dinar sostenible.

 

Concurs de preguntes amb el programa en línia Kahoot, per a mòbils, sobre els blocs següents: 1. Cultura i llengües, 2. Ciència i tecnologia, 3. Història, geografia i medi ambient i 4. UPV

 

El concurs s’adreça als estudiants de grau, màster, Erasmus... i voluntaris lingüístics. Els 3 millors equips rebran abonaments per al Festivern. A més del concurs hi haurà un dinar sostenible per als participants inscrits.

 

Inscripció (fins al 23 de setembre): http://bit.ly/2NEH7Qf. La inscripció és per equips de 3 persones, però si alguna persona no té equip, es pot apuntar igualment i se li n’assignarà un. Les places són limitades.

 

Lloc: Àgora del Campus de Vera i per skype a les instal·lacions del Centre d’Autoaprenentatge de Valencià dels campus de Gandia i Alcoi

 

Organitzen: Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació (www.upv.es/vrsc) i Centre de Llengües (www.upv.es/cdl)

 


EMAS upv