- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
10/07/18
Notícia
“Matriculem-nos en valencià” (curs 2018-2019)

Marca la casella 'valencià' com a primera preferència i matricula't en valencià

La campanya “Matriculem-nos en valencià” s’adreça als estudiants de grau, de cicle i de màster i té com a objectius la promoció del valencià en primera preferència en la docència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià, la promoció de les assignatures de Valencià Tècnic i l’ús del valencià en la vida acadèmica.

Es desenvolupa en quatre períodes:

1. Al juny: “M’agrada el valencià...”, una activitat que fomenta la participació lúdica dels estudiants (vídeo: http://bit.ly/2KI5pvY)

2. Al juliol i al setembre: “Em matricule en valencià” i en les assignatures de valencià tècnic

Quan et matricules, fes-ho en valencià:

• Escull la llengua en què vols rebre la docència: marca la casella valencià com a primera preferència independentment de la llengua en la qual s’oferisquen les assignatures.

Matricula’t en les assignatures que s’ofereixen en valencià, que podràs conèixer en començar la matriculació, ja que pel concepte de transparència lingüística (http://bit.ly/2N247Zr) pots conèixer en quina llengua s’imparteix qualsevol activitat docent o universitària abans de realitzar-la.

Matricula’t també en les assignatures de valencià tècnic, perquè aprendràs la terminologia, reforçaràs la competència comunicativa i professional i milloraràs els coneixements a les proves d’acreditació de valencià.

3. Al setembre i durant el curs acadèmic: “Utilitze el valencià”

Des del primer dia del curs acadèmic –en les teues classes i pràctiques i en qualsevol activitat acadèmica– utilitza el valencià i demana els materials docents... en valencià. I participa en les activitats del setembre relacionades amb el multilingüisme.

4. De l’1 al 5 d’octubre: “Recull l’obsequi de benvinguda”

Del 2 al 6 d’octubre, si has marcat la casella valencià com a primera preferència en la docència pots recollir l’obsequi de benvinguda (fins a l’acabament de les existències) al Servei de Promoció i Normalització Lingüística del teu campus, i t’informarem dels serveis que oferim per a aprendre valencià (cursos, grups de conversa, autoaprenentatge, proves d’acreditació...), de les possibilitats d’obtenir reconeixement de crèdits, de com participar en la promoció del valencià –a través del Voluntariat Lingüístic de la UPV–, etc.

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia) Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua (www.avl.gva.es)


EMAS upv