- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
04/06/18
Notícia
El 6 de juny, participa en “M’agrada el valencià”

Podràs degustar una orxata i optar a dos abonaments per al Feslloch, festival de música en valencià

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV organitza l’activitat “M’agrada el valencià”, primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià” per al curs 2018-2019, en la qual pot participar qualsevol membre de la UPV o que es presente a les proves d’accés a la universitat.

Es premiarà la participació amb dos abonaments dobles per al Feslloch 2018.

Com pots participar?

  1. El dimecres 6 de juny, de 10.30 a 14.30 h, a l’Àgora del Campus de Vera, podràs fer-te una foto al photocall (fotoreclam) de “M’agrada el valencià”, i el Servei de Promoció i Normalització Lingüística t’oferirà una orxata per participar-hi.
  2. A més, si comparteixes la teua foto amb l’etiqueta #magrada o la imatge de la campanya, entre el 6 i el 13 juny, podràs aconseguir un dels dos abonaments dobles per al Feslloch 2018 (Festival de Música en Valencià de Benlloc, la Plana Alta, feslloch.com) que sortejarem el 14 de juny. El 15 de juny s’anunciaran els guanyadors del sorteig.

“Matriculem-nos en valencià”

Aquesta acció de “M’agrada el valencià” és la primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià”, que s’adreça als estudiants de grau, cicle i màster, té com a objectius la promoció del valencià en primera preferència en la docència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià, la promoció de les assignatures de Valencià Tècnic i l’ús del valencià en la vida acadèmica.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)


EMAS upv