- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
02/05/18
News
Cursos en valencià en línia, en mode síncron, a través de la plataforma UPV[X] per a la preparació dels nivells C1 i C2

Aquests cursos s’adrecen a qualsevol persona que vulga preparar-se les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior)

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix els cursos massius en línia en obert (MOOC) per a la preparació del nivell C1 (Suficiència) de valencià i del nivell C2 (Superior) de valencià, en mode síncron, a través de la plataforma UPV[X].

Destinataris

Aquests cursos s’adrecen a qualsevol persona que vulga preparar-se les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de la UPV o de qualsevol altra institució. Si voleu més informació sobre les proves de valencià, consulteu aquests enllaços:

Descripció dels cursos i continguts

Els MOOC que presenta l’SPNL s’anomenen respectivament Preparació nivell C1 (Suficiència) de Valencià i Preparació nivell C2 (Superior) de Valencià, i consten d’una selecció de continguts d'ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’aquests nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua.

Curs en mode síncron

L’alumnat comença els cursos quan ho desitge i els segueix al seu ritme. Tots els continguts romanen oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs. L’equip docent dinamitzarà els fòrums, des del 30 d’abril fins al 18 de juny.

En acabar el curs, aquest passarà a mode autònom. En aquest cas, l’alumnat podrà accedir als continguts, ja que continuaran oberts, però l’equip docent no donarà suport en els fòrums.

Inscripció en línia

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Universitat Politècnica de València


EMAS upv