- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoraciķ Estatut d’Autonomia

 
18/12/17
News
Coneix el nostre Instagram i aconsegueix entrades per al Festival Diānia

L’SPNL afegeix Instagram a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) ha afegit una nova xarxa social, Instagram (@spnlbondia), a les ja existents de Facebook (/spnlbondia) i Twitter (@spnlbondia), per a promoure la participació en la de promoció del valencià a la UPV.

 

Els participants pujaran fotos a Instagram que els suggerisca la frase “Construiré mil ponts mil vegades”, un dels eixos de la campanya, i optaran a una de les entrades dobles del Festival Diània de música en valencià, que tindrà lloc el 31 de març a Ontinyent (la Vall d’Albaida).

 

Sorteig d’entrades per al Festival Diània

 

Per a poder accedir al sorteig de les entrades per al Festival Diània, cal seguir el compte @spnlbondia, pujar fotos que els suggerisca el missatge “Construiré mil ponts mil vegades”, afegir en el text l’etiqueta #construiremilpontsmilvegades i nomenar-nos en la publicació. El termini finalitza el 7 de gener.

 

Els participants entraran en el sorteig de sis abonaments dobles (per a un membre de la UPV més una persona acompanyant) per al Festival Diània.

 

El resultat del sorteig es publicarà en les xarxes socials i la pàgina web de l’SPNL, i a partir d’aleshores els guanyadors podran recollir les entrades al Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

 

Més informació:

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

spnl@upv.es

 


EMAS upv