- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
14/12/17
News
Teatre en valencià al Teatre Micalet

Programació dels propers espectacles amb un bo de descompte.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) continua col·laborant amb el Teatre Micalet per a facilitar l’assistència de la UPV a les obres de teatre en valencià, amb un bo de descompte, que permetrà adquirir una entrada a preu reduït.

Qualsevol persona de la comunitat universitària podrà recollir els bons del Teatre en Valencià a l’SPNL del Campus de Vera (edifici 3C), presentant el carnet universitari. Amb el bo, només aportarà el 25% del cost de l’entrada per  taquilla (que costa entre 10 i 18 euros per al públic en general, segons l’espectacle); és a dir, entre 2,5 i 4,5 euros.

Per a aplicar el descompte, es podrà comprar l’entrada, presentant el bo a la taquilla del teatre, qualsevol dels dies que hi haja alguna representació. Està condicionat a la disponibilitat d'entrades.

Programació:

  • Xavi Castillo, News!! Resum de l’any 2017, el 2, 16, 23 i 30 de desembre

Xavi explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les principals notícies que han marcat l’any 2017. Un espectacle canviant i amb gran dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia.

 

  • Nadal en casa els Cupiello, del 13 de desembre al 14 de gener

Els malentesos i  els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau d’aquesta divertida comèdia.

 

  • Hannah dels tres països, del 28 al 30 de desembre

Conta la història de tres dones joves que s’han vist obligades a abandonar els seus llocs d’origen. La discriminació, la violència, la persecució o la confiscació de béns són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als xiquets.

 

  • Un tramvia anomenat desig, del 25 al 28 de gener

La violència com a motor dels nostres desitjos, o simplement com a desencadenant de les nostres frustracions o també com a eina en una relació de poder. La violència com a estètica simplement… 

 

  • Dystopia, de l’1 a l’11 de febrer

La Companyia PanicMap en esta proposta juguen amb la memòria. Quin marge d’error hi ha entre la realitat i el que recordem d’ella? Som el que recordem? També som tot allò que decidim esborrar.

 

Lloc: Teatre Micalet (www.teatremicalet.org) (C/ Guillem de Castro, 73, València)

Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (www.upv.es/bondia)


EMAS upv