- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
02/11/17
News
Música en valencià: actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i projecció del documental ‘Cançons de prop’

El proper 9 de novembre, a les 13 h, a l’Àgora del Campus de Vera.

Pep Gimeno Botifarra actuarà el proper dijous 9 de novembre, a l’Àgora, en un acte en què també es farà la projecció del documental Cançons de prop, que resumeix una sèrie de 12 capítols dedicada a la música en valencià, amb cançons d’Aspencat, Òscar Briz, Pau Alabajos, Arthur Caravan, Senior i El Cor Brutal, Eva Dénia, Pep Gimeno Botifarra, Mara Aranda, Mox, Miquel Gil, Tardor i Carles Dénia.

Pep Gimeno Botifarra és un cantaor valencià, una de les veus més sol·licitades de cançó d'arrel tradicional, que col·labora sovint amb grups de danses i, fins i tot, amb altres artistes o grups com Obrint Pas, entre altres.

L’acte també comptarà amb la presència d’Adolf Beltran, director de l'edició valenciana de eldiario.es, i Juli Esteve, director d’InfoTV.

La sèrie Cançons de prop, de la qual naix el documental que es projecta, ha sigut promoguda per eldiario.es i produïda per InfoTV, i ha comptat amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Consta de 12 capítols, amb actuacions gravades en directe al Centre Cultural d'Almussafes i entrevistes amb els protagonistes, enregistrades sovint al poble d'on són o on viuen, en què repassen la seua trajectòria, expliquen els seus motius o anuncien nous projectes.

Els 12 capítols de Cançons de prop  es poden veure complets a la web d'eldiariocv.es, la publicació promotora del treball: http://www.eldiario.es/cv/val/musicaval/

 

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Col·laboren: InfoTV (http://www.infotelevisio.com) i eldiariocv.es (http://www.eldiario.es/cv/val/musicaval)

 


EMAS upv