- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
10/10/17
News
Millora la teua parla amb els mentors lingüístics

Vols practicar el valencià? Vols ser mentor/a lingüístic/a?

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) organitza el programa de mentors lingüístics amb l'objectiu d’ajudar els membres de la UPV a practicar la conversa en valencià, per a millorar la parla o com a reforç a la formació reglada (presencial o en línia).

S’adreça al PAS, el PDI, l’alumnat dels cursos de valencià, l’alumnat dels grups de conversa i el col·lectiu Alumni de la UPV.

El programa consta d'un total de 10 hores, com a mínim, repartides en sessions de pràctica de la conversa, en l'horari acordat entre els aprenents i els mentors lingüístics (pertanyents al Voluntariat Lingüístic de la UPV), durant el quadrimestre actual o durant tot el curs acadèmic.

Així, hi ha dues formes de participació

  • (APRENENTS) Vols practicar l’expressió oral en valencià? Emplena el formulari per a aprenents: http://bit.ly/APRENENTS

Segons la franja horària que preferisques i el nivell que vols practicar, t’assignarem un/a mentor/a lingüístic/a, juntament amb un/a altre aprenent/a de nivell similar, amb els quals acordaràs el calendari    de les sessions. A més, hi haurà la possibilitat de canviar de mentors, una vegada complides el 50% de les hores, per a enriquir la conversa.

Segons la franja horària que preferisques i el teu nivell, t’assignarem dos aprenents, amb els quals acordaràs el calendari de les sessions. A més, hi haurà la possibilitat de canviar de mentors, una vegada complides el 50% de les hores, per a enriquir la conversa.

Hi haurà una reunió inicial amb els mentors amb orientacions i materials de suport. Aquesta activitat, juntament amb les altres incloses en el Voluntariat Lingüístic, està convalidada amb crèdits ECTS.

El termini per a inscriure’s, a qualsevol de les dues formes de participació, finalitza el 26 d’octubre.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es


EMAS upv