- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
28/09/17
News
Enamora’t en valencià. Taller de samarretes

El 5 d'octubre tindrà lloc un taller de samarretes a l’Àgora de la UPV.

Amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, diada dels valencians i de Sant Dionís, patró dels enamorats, el dijous 5 d’octubre, a les 12 h, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística –per mitjà del Voluntariat Lingüístic–, realitzarà el taller “Enamora’t en valencià” en el qual es pintaran samarretes amb frases en valencià. 

L’SPNL facilitarà la samarreta als participants, i aquests també podran portar alguna samarreta, bossa, dessuadora... que vulguen pintar.

Els participants podran pintar la samarreta amb la frase que trien i també degustar dolços de la mocadorada. La mocadorada és un “present que fan tradicionalment a València, el 9 d'octubre, diada de Sant Dionís [...], consistent en un mocador de cap que embolica uns dolços de massapà de diferents formes i colors que representen els fruits de l'horta, al voltant de dos figures més grans anomenades piuleta i tronador” (Diccionari normatiu valencià, Acadèmia Valenciana de la Llengua).

A més, aquest taller complementa la celebració del Dia de les Universitats Saludables, que organitza el Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació, i que difon el menjar saludable, com la fruita i verdura de l’horta valenciana.

 

Dia: dijous 5 d’octubre, de 12 h a 15 h (fins a l’acabament de les existències)

Lloc: Àgora

 

Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació (www.upv.es/vrsc)

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Unitat d’Acció Social (www.upv.es/vrsc)


EMAS upv