- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
07/07/17
Noticia
Suport al PDI per a la docència en valencià

Campanya de suport al PDI.

La UPV llança la Campanya de suport al PDI per a la docència i la investigació en valencià per al curs 2017-2018, amb la qual es pot sol·licitar bibliografia en valencià, i es difonen els recursos terminològics existents i els manuals en valencià de la UPV.

També es recorden els acords i orientacions referents a la docència en valencià.

Com sol·licitar bibliografia en valencià?

Fins al 20 de juliol, a través del formulari Sol·licitud d’obres de suport per a la docència en valencià (http://bit.ly/2915BRx) es poden demanar tres obres en valencià (de diccionaris, vocabularis o manuals de la UPV) de les esmentades en els documents següents: obres terminològiques (http://bit.ly/2uwF9sL) i manuals en valencià de la UPV (http://bit.ly/2uRm97B). En el formulari, cal posar el mateix codi de l’obra que apareix davant del títol.


Recursos terminològics en línia

Actualment hi ha molts recursos terminològics en línia, de moltes de les obres en paper esmentades i també d’altres, que completen les possibilitats de consulta i supleixen obres descatalogades o exhaurides. Per a això, és recomanable consultar el document de recursos terminològics en línia (http://bit.ly/2tnVXDI) i accedir a les obres en línia.


Acords i orientacions referents a la docència en valencià

Aquesta campanya es completa amb la referència als diferents documents existents a la UPV com a suport de suport a la docència en valencià.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnlinfo@upv.es

dinamitzacio.spnl@upv.es

77708


EMAS upv