- -
UPV
 

Serveis prestats

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa

Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Capacitació per a l'ensenyament

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

 
El Vint-i-5

La Setmana per la Llengua comença amb un taller de doblatge multilingüe, el dilluns 5 al Campus de Gandia, prevista com una pràctica interactiva sobre textos i seqüències cinematogràfiques, dibuixos animats i documentals, a càrrec de Francesc Fenollosa i Ten (actor, doblador i director de doblatge), que s'ha convertit en un dels tallers més sol·licitats relacionats amb la promoció de la llengua. Aquest taller es repetirà al Campus d'Alcoi el dimarts 13 de maig.

El dimarts 6 de maig, a les 20 h, té lloc un dels plats forts de la Setmana d'enguany: el concert de pop-rock amb el grup Els Catarres, premiats recentment amb cinc premis Enderrock de 2014 –com el de millor cançó "Vull estar amb tu" –, a més de 15.000 discos venuts, quasi 100.000 descàrregues i prop de 23.000 seguidors al Twitter.

El dijous 8 de maig, també al Campus de Vera, es realitzarà el Dinar Literari: Estellés i altres autors –compost de plats típics com l'arròs al forn, l'esgarrat, l'ensalada, les postres...–, que inclou la lectura en valencià, a càrrec de les persones interessades, d'un poema, una estrofa o un paràgraf en prosa, de Vicent Andrés Estellés o altres escriptors contemporanis o clàssics, com Joan Roís de Corella, en l'Any Roís de Corella.

Per a la reserva de la plaça i per a la lectura cal utilitzar el “formulari de reserva per al Dinar Literari”, que s'indica més avall.

El mateix dijous 8 al Campus de Gandia, a les 19.30 h, i el dimecres 14, a les 20 h, al Campus d'Alcoi, tindrà lloc l'actuació d'Andreu Valor, que presentarà el disc Malgrat la pluja. Valor, amb tres discos publicats, és un dels exponents més sòlids de la cançó d'autor valenciana.

I també el dijous 8, al Campus d'Alcoi, a les 20 h, hi haurà l'actuació dels alcoians Jordi Gil & Munchaüsen Band.

Com els darrers anys, també hi haurà una lectura col·lectiva de poemes al Campus d'Alcoi, a càrrec de la Universitat Sènior UPV Alcoi, en una de les experiències gratificants que aquest col·lectiu porten a terme i que enguany faran el divendres 9 de maig.

Places per als tallers multilingües de doblatge

Formulari de reserva i tiquets per al Dinar Literari

Entrades per als concerts

Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua


EMAS upv