- -
UPV
 

Serveis prestats

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa

Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Capacitació per a l'ensenyament

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

 
Jornada Bon Dia amb Bicicleta

La Jornada compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alboraia, l'Ajuntament de Meliana i l'Ajuntament de València, a més d'altres entitats i associacions.

Amb el lema “El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur”, la Jornada Bon Dia amb Bicicleta s’adreça a la comunitat universitària –també està oberta al públic en general– i té com a objectius la promoció de l’ús del valencià, l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible a la UPV, el coneixement de l’entorn pròxim de la UPV, la sostenibilitat i la mobilitat responsable per a l’accés a la universitat (com la recomanació d’usar el casc, obligatori en vies interurbanes) i de l’estalvi de recursos en l’ús del mitjans de transport.

L’activitat consisteix en un passeig amb bicicleta per l’entorn immediat del campus universitari, tant de l’horta com els pobles propers, partint, a les 9 h, de l'esplanada de la Casa de l'Alumne, amb una durada aproximada de 4 h (3.30 h) i tornant al mateix punt.

Les persones que viuen en algún dels pobles del recorregut, poden incorporar-se en algun dels punts del trajecte (cal mirar el plànol), sempre que ho facen constar en el camp d'observacions del formulari d'inscripció. En aquest cas, hauran d'atendre les instruccions de l'organització i la policia local, i s'hauràn d'incorporar al final de la cua d'excursionistes.

La inscripció serà gratuïta, i es realitzarà mitjançant el formulari en la intranet de la UPV o per mitjà de la adreça electrònica "dinamitzacio.apnl@upv.es" (amb l'assumpte: Inscripció Jornada Bon Dia amb Bicicleta), fins a les 12 h del divendres 16 d’octubre.

Els participants rebran una armilla reflectora del Bon dia al començament de l’activitat i una botella d'aigua. Els participants han de dur l'esmorçar.

Hi hauran tres parades al recorregut: Una a l'Ermita del Miracle dels Peixets per esmorçar, una altra entre Albalat dels Sorells i Museros, i una tercera a l’orxateria Vida (vora el barranc del Carraixet) per pendre orxata i fartons, a càrrec de l'organització.

L’excursió està regida per l’assegurança de responsabilitat civil de la UPV i una assegurança d’accidents, a més de la presència contínua d’una ambulància amb ATS i la col·laboració dels departaments de protecció civil i de policia local dels ajuntaments de València, Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Museros i Albuixec, a més d'altres entitats i associacions.

Més informació

Recorregut previst
Informació d'interés
Institucions i entitats col·laboradores

Servei de Promoció i Normalització Lingüística
www.upv.es/bondia
dinamitzacio.apnl@upv.es
www.facebook.com/apnl.bondia
twitter.com/spnlbondia


EMAS upv