- -
UPV
 

Serveis prestats

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa

Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Capacitació per a l'ensenyament

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

 
Jornada de Sociolingüística d'Alcoi

La Universitat Politècnica de València, juntament amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Ajuntament d’Alcoi, la Delegació d’Alacant de l’IEC, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor, organitzen la Jornada de Sociolingüística d’Alcoi. Aquesta jornada compta també amb la col·laboració de les altres universitats públiques valencianes

L’objectiu de la XIX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi és analitzar i debatre sobre l’ús del valencià en els àmbits on encara no ha accedit amb certa normalitat o és clarament insuficient, com poden ser els següents: la justícia, els registres de la propietat, les notaries, els cossos de seguretat (guàrdia civil, policia nacional, exèrcit...), etc., i entre els quals es pot incloure l’absència de mitjans de comunicació autonòmics arran del tancament recent de la RTVV.

Per a parlar d’aquest tema, el programa de la XIX Jornada inclou la participació d’experts relacionats amb aquests àmbits, com Mercé Teodoro (Acció Cultural del País Valencià), Josep Ochoa (Universitat d’Alacant), Anselm Bodoque (Universitat de València), Juan Antonio Blay (Público), Adolf Beltran (El País), Xelo Miralles (periodista i exmembre del Consell d’Administració de RTVV), Vicent Partal (Vilaweb) o Ferran Suay (Universitat de València).

En la Jornada també hi haurà l’exposició “Ensenyar en temps difícils. Carles Salvador i Enric Matalí”, la presentació del documental Nosaltres els valencians, elaborat per Barret Films, i un monòleg a càrrec de l’actriu Rosanna Espinós.

Inscripció: en línia en aquest enllaç , fins al 26 de març de 2014.

Programa (PDF adjunt)

Organitzen: Universitat Politècnica de València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, Institut d'Estudis Catalans - Delegació d’Alacant, Ajuntament d'Alcoi, Centre Ovidi Montllor i Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià.

Col·laboren: Universitat d’Alacant, Universitat de València, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández d’Elx

Més informació

www.upv.es/josociol

www.facebook.com/josociol

cfpalcoi@cfp.upv.es


EMAS upv