Competències bàsiques i generals
Bàsiques
- Comprensió sistemàtica d’un camp d’estudi i domini de les habilitats i els mètodes d’investigació relacionats amb aquest camp.
- Capacitat de concebre, dissenyar o crear, posar en pràctica i adoptar un procés substancial d’investigació o creació.
- Capacitat per a contribuir a l’ampliació de les fronteres del coneixement a través d’una investigació original.
- Capacitat de fer una anàlisi crítica i d’avaluació i síntesi d’idees noves i complexes.
- Capacitat de comunicació amb la comunitat acadèmica i científica i amb la societat en general sobre els seus àmbits de coneixement en les maneres i els idiomes d’ús habitual en la seua comunitat científica internacional.
- Capacitat de fomentar, en contextos acadèmics i professionals, l’avanç científic, tecnològic, social, artístic o cultural dins d’una societat basada en el coneixement.
Capacitats i destreses personals
- Desenvolupar-se en contextos en què hi ha poca informació específica.
- Trobar les preguntes clau que cal respondre per a resoldre un problema complex.
- Dissenyar, crear, desenvolupar i emprendre projectes nous i innovadors en el seu àmbit de coneixement.
- Treballar tant en equip com de manera autònoma en un context internacional o multidisciplinari.
- Integrar coneixements, enfrontar-se a la complexitat i formular judicis amb informació limitada.
- La crítica i la defensa intel·lectual de solucions.
Altres competències
- Situar i contextualitzar la temàtica d’investigació del doctorand en l’àmbit de coneixement de l’economia agroalimentària i els diferents camps d’especialització.