- -
UPV
 
15/03/10
Noticia
Il Mediterraneo

Quaderns de viatge entre l'arquitectura, arts visuals, fotografia, mísica i poesia.

Quaderns de viatge entre l'arquitectura, arts visuals, fotografia, mísica i poesia. L'exposició “Il Mediterraneo”. Quaderns de viatge entre l'arquitectura, arts visuals, fotografia, la música i la poesia, recull una serie de treballs sobre llibretes Moleskine, a partir d’una idea del Professor Sergio Pausig de l’Académia   de Belles Arts de Palerm.
La Mediterrània es un tema ben estimat per els artistes, intel.lectuals i   historiadors. Entre altres, va ser la font d’ inspiració entusiasta de l'historiador Fernand Braudel als seus assaigs en els que compta l'evolució que va tenir lloc amb el intercanvi comercial, cultural i relacional de la zona.

Proposada com a una mostra itinerant, ara l’exposició es presenta a Ca Revolta de la ma del Departament de Dibuix i de la Facultat de Belles Arts de Valencia, despres d’aver estat al Museu d'Art contemporáni de Gibellina, a l'espai Cannatella de Palerm y al Museu Castello Ursino de Catania.
Els artistes, poetes, mu?sics, arquitectes, que hi participen proposen la possibilitat de crear un nou enllaç entre les diverses possibilitats d’expressioó artística i de buscar altres dinàmiques en aquest Mediterrani que canvia, evoluciona i que es regenera a si mateix, sempre   amb força renovada complexa i ancestral.

Más información


EMAS upv
.