- -
UPV
 
II Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible
Centro de Cooperaciˇn al Desarrollo Jornadas, Congresos y Encuentros Concursos 2020 II Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible  ...
La Universitat PolitŔcnica de ValŔncia (UPV) convoca la segona ediciˇ de “La UPV amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles. II Concurs de Treballs Final de Grau i Tesines Final de MÓster en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible”. El concurs estÓ finanšat per la Conselleria de TransparŔncia, Responsabilitat Social, Participaciˇ i Cooperaciˇ de la Generalitat Valenciana.

El concurs premiarÓ el compromÝs amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dels Treballs Final de Grau (TFG) i Treballs Final de MÓster (TFM) en l'avanš de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. L'objectiu Ús reconŔixer la participaciˇ de la comunitat universitÓria en els Ómbits de la solidaritat, sostenibilitat i de la cooperaciˇ al desenvolupament.

Es podran presentar les persones titulades per la UPV que hagen defensat el TFG o TFM, amb una nota igual o superior a 8, en els cursos 2016-2017, 2017-2018 i 2018-2019. Les persones participants han de lliurar una carta d'aval del tutor/a en la qual aquest/a defense els motius de la candidatura.

No podran presentar-se els treballs que hajan estat presentats al I Concurs.
El termini per enviar les solĚlicituds finalitza el 28 de febrer de 2020

EMAS upv