- -
UPV
 
II Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament Humā Sostenible
Centro de Cooperaciķn al Desarrollo Jornadas, Congresos y Encuentros Concursos 2020 II Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament Humā Sostenible  ...
La Universitat Politčcnica de Valčncia (UPV) convoca la segona ediciķ de “La UPV amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles. II Concurs de Treballs Final de Grau i Tesines Final de Māster en pro del Desenvolupament Humā Sostenible”. El concurs estā finanįat per la Conselleria de Transparčncia, Responsabilitat Social, Participaciķ i Cooperaciķ de la Generalitat Valenciana.

El concurs premiarā el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dels Treballs Final de Grau (TFG) i Treballs Final de Māster (TFM) en l'avanį de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. L'objectiu és recončixer la participaciķ de la comunitat universitāria en els āmbits de la solidaritat, sostenibilitat i de la cooperaciķ al desenvolupament.

Es podran presentar les persones titulades per la UPV que hagen defensat el TFG o TFM, amb una nota igual o superior a 8, en els cursos 2016-2017, 2017-2018 i 2018-2019. Les persones participants han de lliurar una carta d'aval del tutor/a en la qual aquest/a defense els motius de la candidatura.

No podran presentar-se els treballs que hajan estat presentats al I Concurs.
El termini per enviar les solˇlicituds finalitza el 28 de febrer de 2020

EMAS upv