- -
UPV
 
I Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible
Centro de Cooperaciˇn al Desarrollo Becas y subvenciones Concursos Edicions anteriors 2018 I Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible  ...
La Universitat PolitŔcnica de ValŔncia (UPV) convoca la primera ediciˇ de “La UPV amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles." I Concurs de Treballs Final de Grau i Tesines Final de MÓster en pro del Desenvolupament HumÓ Sostenible”. El concurs estÓ finanšat per la Conselleria de TransparŔncia, Responsabilitat Social, Participaciˇ i Cooperaciˇ de la Generalitat Valenciana.

El concurs premiarÓ el compromÝs amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dels Treballs Final de Grau (TFG) i Treballs Final de MÓster (TFM) en l'avanš de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. L'objectiu Ús reconŔixer la participaciˇ de la comunitat universitÓria en els Ómbits de la solidaritat, sostenibilitat i de la cooperaciˇ al desenvolupament.

Podran participar les persones titulades per la UPV que hagen defensat el TFG o TFM, amb una nota igual o superior a 8, en els cursos 2015-2016, 2016-2017 i 2017-2018.
Termini solĚlicituds: fins al 14 de desembre de 2018

EMAS upv