- -
UPV
 
I Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament Humā Sostenible
Centro de Cooperaciķn al Desarrollo Jornadas, Congresos y Encuentros Concursos 2018 I Concurs TFG i TFM en pro del Desenvolupament Humā Sostenible  ...
La Universitat Politčcnica de Valčncia (UPV) convoca la primera ediciķ de “La UPV amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles." I Concurs de Treballs Final de Grau i Tesines Final de Māster en pro del Desenvolupament Humā Sostenible”. El concurs estā finanįat per la Conselleria de Transparčncia, Responsabilitat Social, Participaciķ i Cooperaciķ de la Generalitat Valenciana.

El concurs premiarā el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) dels Treballs Final de Grau (TFG) i Treballs Final de Māster (TFM) en l'avanį de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. L'objectiu és recončixer la participaciķ de la comunitat universitāria en els āmbits de la solidaritat, sostenibilitat i de la cooperaciķ al desenvolupament.

Podran participar les persones titulades per la UPV que hagen defensat el TFG o TFM, amb una nota igual o superior a 8, en els cursos 2015-2016, 2016-2017 i 2017-2018.
Termini solˇlicituds: fins al 14 de desembre de 2018

EMAS upv