- -
UPV
 
25/03/24
Notícia
5a VOLTA A PEU PER LA DISCAPACITAT CIUTAT DE VALÈNCIA

El proper dissabte 13 d'abril tindrà lloc la 5a VOLTA A PEU PER LA DISCAPACITAT CIUTAT DE VALÈNCIA.

La prova es realitzarà a les 18,00 hores, tenint l'eixida i la meta l’Av. Mestre Rodrigo, 82-A.

 

La cursa, amb un recorregut de 5.000 metres i homologada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, tindrà diverses modalitats, podent participar-hi qualsevol ciutadana o ciutadà, amb o sense discapacitat, que desitge participar en la festa de l'esport inclusiu, així com runners experimentats/des, categories de marxa a peu o marxa nòrdica i categories infantils per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys.

 

Prèviament a la cursa, a partir de les 16,00 hores i en el mateix lloc, les entitats de la discapacitat de la ciutat de València es donaran a conèixer a la ciutadania, informant sobre els projectes i activitats que realitzen.

 Per tots és sabut que la pràctica de l'activitat física, a més de disminuir els riscos de tindre malalties, afavoreix el desenvolupament personal i l'autoestima de les persones que el practiquen com a potenciador de la seua qualitat de vida, per la qual cosa és imprescindible que les persones amb discapacitat gaudisquen de l'esport com qualsevol persona i se n'aprofiten dels seus beneficis.

Així mateix, l'esport és un element socialitzador que possibilita la integració social i la visibilització de les persones amb discapacitat.

 

Per aquest motiu l’Ajuntament de València aposta per l’organització d’accions que potencien l'esport inclusiu com a instrument de transformació social.

 

Per a realitzar la inscripció podeu fer-ho a través d'aquest enllaç:

 

https://sportmaniacs.com/services/inscription/5ordf-volta-a-peu-per-la-discapacitat

 Us esperem.

 


EMAS upv