- -
UPV
 
Suport Acadèmic

Tant si eres alumne de nou ingrés com si portes ja uns anys amb nosaltres, la Universitat Politècnica de València posa a la teua disposició un conjunt de ferramentes per a orientar-te i ajudar-te a superar qualsevol dubte o problema, des del punt de vista acadèmic, que et puga sorgir.

Programa INTEGRA
Pla d'Acció Tutorial Universitari (PATU).
apoyo

La UPV, a través del Programa Integra, exercix un paper important en este procés d'adaptació de l'alumne de nou ingrés, amb les Jornades d'Acollida i el Pla d'Acció Tutorial Universitari (PATU) . El PATU és un servici que oferix la Universitat Politècnica de València (UPV) a tots els alumnes de nou ingrés. Cada centre compta amb un equip de tutors (alumnes-tutors i professors-tutors) de la mateixa titulació que es coordinen per a ajudar l'alumne al llarg del seu primer curs acadèmic.

Més informació sobre el Programa INTEGRA: pdf


Suport alumnes amb baix rendiment (INTEGRA-2)
L'acció INTEGRA-2 està dirigida a alumnes que troben dificultats quant al rendiment acadèmic en la seua titulació. Està dirigida a alumnes en el seu segon i tercer any en la Universitat. És un servici que s'oferix a alumnes des de cada centre, pots informar-te contactant amb el Coordinador INTEGRA de la teua escola.

video

Video INTEGRA PATU(Castellano)


Video INTEGRA PATU(Valenciano)


EMAS upv