- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
22/09/16
Notícia
II Jornades de Formació del Voluntariat Lingüístic: Fes vibrar la llengua

L'UPV organitza les II Jornades de Formació del Voluntariat Lingüístic els dies 6 d’octubre de 2016 i 2 de febrer de 2017, adreçades al Voluntariat Lingüístic de la UPV.

OBJECTIUS


  • Formar les persones inscrites en el programa del Voluntariat Lingüístic del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la UPV per a adquirir un coneixement específic de la situació lingüística del valencià a la universitat. 
  • Desenvolupar estratègies per a potenciar el coneixement i l’ús del valencià en la comunitat universitària. 
  • Dinamitzar el Voluntariat Lingüístic de la UPV mitjançant activitats de convivència i de formació relacionada amb la llengua.

DESTINATARIS


Inscrits en el programa del Voluntariat Lingüístic del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV i estudiants interessats en la normalització lingüística a la universitat.

 

Aquestes jornades, que es desenvoluparan els dies 6 d’octubre de 2016 i 2 de febrer de 2017, formen part del conjunt d’activitats relacionades amb la formació i la col·laboració del programa de Voluntariat Lingüístic, reconegudes amb crèdits ECTS per al curs 2016-2017. Consulteu la informació: Oferta general d’activitats per al curs 2016-2017 (estudis de grau) (http://bit.ly/29AsdHn, pàg. 38) i oferta de crèdits de lliure elecció (estudis de cicles) (http://bit.ly/29JXsCV).

LLOC


Sala d’actes de Rectorat

 

INSCRIPCIÓ  A LES II JORNADES DE FORMACIÓ DEL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC

Fins al 30 de setembre pel formulari “Inscripció a la II Jornades de Formació del Voluntariat Lingüístic”: http://bit.ly/2cSGkgr

Descarregar el cartell.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.apnl@upv.es


EMAS upv