- -
UPV
 
31/03/20
Notícia
Nota Informativa Competicions Interuniversitāries UPV

El Servei d´Esporst informa a tots els components de les seleccions UPV i interessats en les competicions Interuniversitàries del curs 2019-2020, que seguint totes les recomanacions establides pel Ministeri i la Conselleria de Sanitat, respecte a la situació creada amb l'expansió del coronavirus COVID-19, s'han pres les següents decisions:

- Per acord de 24 de març de 2020 de la Comissió del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, se suspenen tots els Campionats Autonòmics Universitaris del curs 2019-2020 que estaven pendents de celebrar: atletisme, ekiden, escalada, judo, orientació, pilota valenciana, esquaix, triatló, ultimate, vóley platja i vela.


- Per resolució del Consell Superior d'Esports de 16 de març de 2020, se suspenen tots els Campionats d'Espanya Universitaris convocats (CEU) per al curs 2019-2020. Especificant en la mateixa resolució que “Quan la situació així ho permeta, el CSD estudiarà al costat del Comitè Espanyol d'Esport Universitari (CEDU), la possibilitat de reprendre el calendari aprovat ja siga en les dates inicialment previstes o en altres posteriors”.


- Per acord de l'Associació Europea d'esport Universitari (EUSA) i el comitè organitzador dels Jocs Europeus Universitaris de 27 de març, els EUSA GAMES 2020 s'ajornen a l'estiu de 2021. L'organització comunicarà en les pròximes setmanes les dates concretes de realització.

Des del Servei d’Esports agraïm a tots la vostra col·laboració i implicació i us mantindrem informats de qualsevol canvi que puga afectar aquestes competicions.


EMAS upv