- -
UPV
 
25/06/19
Notícia
Campionat Europeu Universitari de Bādminton

La Selecció UPV de Bàdminton, en el Campeonat Europeu Universitari en Lodz, Polonia del 23 al 29 de juny.

Crònica de la primera Jornada:

 Siga la mala sort en el sorteig que ens va fer debutar contra una de les favorites, Fribourg (Suïssa), es va eixir a la pista amb ganes de desmostrar que s'havia vingut a per totes. Així, després d'un mixt molt ben jugat per part d'Oscar i Ana, i un maratonià partit guanyat per Marcin a 3 sets superant 3 punts de partit, ens trobem amb un 2-0 al nostre favor i a punt de donar la sorpresa del campionat. Finalment, i malgrat que en tots dos dobles es va tenir opcions de guanyar, els suïssos van imposar la seua major experiència per a portar-se els 3 punts per xicotets detalls. 

 Ja a la vesprada, en l'enfrontament contra l'equip rus de Nizhny Novgorod, es va perdre per 5-0, un marcador massa contundent perquè en els 5 partits es va veure que el nivell d'un equip i l'altre no estaven tan lluny. 

  El dimarts al matí va haver enfrontament contra l'equip francès de l'universitat de Bordeaux, equip que aspirava al màxim i que voldrà rescabalar-se de la seua derrota ahir a la vesprada contra Fribourg que pràcticament el deixa fora de les medalles. A més, caldrà veure com es gestiona el cansament, perquè ser un dels pocs equips del campionat amb 4 jugadors ens impedeix poder anar girant jugadors tal com si pot fer Bordeaux que presenta 9 jugadors, la qual cosa farà que arriben més frescos a aquest segon dia. 

 

Crònica de la segona Jornada:

  La primera victòria del nostre equip de Bàdminton va arribar ahir en el segon partit del dia. Al matí es va jugar davant Bordeaux tractant de donar la sorpresa amb un canvi en l'alineació per a tractar de guanyar els 3 dobles. L'enfrontament va començar molt bé, amb victòria en un dur partit davant el mixt francès en el qual els nostres jugadors Marcin i Andrea van lluitar fins al final obtenint el premi en el tercer set per un ajustat 22-20. Desgraciadament, malgrat que es va jugar bé, es va acabar perdent per 4-1. 

  A la vesprada es va iniciar la segona fase de la competició per equips en la qual es lluitarà pels llocs del 13 al 15. Va ser en el primer partir d'aquesta fase on es va aconseguir la primera victòria davant l' Universitat de Maribor (SLO) per un contudent 5-0, sense cedir ni un sol set. 

  Per a avui dimecres tenim a les 9, l'últim partit d'aquesta competició davant l' Universitat de Ural (RUS), en el qual es comptarà amb la baixa d'última hora de Marcin Kalitka, la qual cosa dificultarà fins i tot més les aspiracions del nostre equip. S'espera un marcador ajustat, en el qual es parteix ja amb un 0-1 en contra per no poder disputar-se el Dobles Masculí a causa d'aquesta baixa. 

 

 


EMAS upv