- -
UPV
 
Premios de Arte e Investigación
Deportes Premios y ayudas Premios de Arte e Investigación  ...
Documento sin título


Què són els Premis d'Art i Investigació relacionats amb l'esport de la Universitat Politècnica de València?


L'objectiu d'aquest concurs és premiar les millors pintures, escultures, Treballs Fi de Grau, Treballs Fi de Màster o Tesis Doctorals o fotografia que tinguen relació amb el món de l'Esport i, en particular, amb l'esport de la Universitat Politècnica de València en les modalitats d'investigació, pintura, escultura i fotografia.Extracte de les bases

REQUISITS

S'ha de ser Alumnat de la UPV (grau oficial, màster oficial o doctorat) o PAS/PDI de la UPV durant el curs actual.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

Fins al 21 d'octubre de 2021 a les 14.00h

COM PRESENTAR-SE

La sol·licitud es lliura en el registre general de la UPV de qualsevol dels tres campus.

La documentació a aportar és:
a) Formulari de Sol·licitud (Annex I de les bases)
b) Obra o treball a presentar

DATES CLAU

Finalitzat el termini de presentació de les obres es realitza una exposició pública de les mateixes en l'Edifici Principal del Àrea d’Esports (7C).

Per a totes les modalitats, a excepció d'investigació, també hi haurà una votació popular durant el temps d'exposició per a decidir les obres guanyadores de l'accèssit.

Modalitats

PINTURA

El tema de les pintures haurà de centrar-se en l'esport. Les obres podran estar realitzades en la tècnica i suport que cada participant decidisca, sent 100 x 70 cm. la grandària mínima i 200 x 200 cm. el màxim admès.

1r Premi: 1.000€ | 2n Premi: 600€ | Accèssit: 200€

ESCULTURA

El tema de les escultures haurà de centrar-se en l'esport. Estaran executades sobre material rígid i estable en condicions normals d'humitat i temperatura. La grandària mínima d'almenys dues dels costats de l'escultura serà de 20 cm. i el màxim de 50 cm.

1r Premi: 1.000€ | 2n Premi: 600€ | Accèsit: 200€

FOTOGRAFIA

El tema de les fotografies haurà de centrar-se en els valors socials i educatius transmesos per l'esport de la Universitat Politècnica de València en particular. Les fotografies s'han d'haver realitzat en les instal·lacions esportives de la UPV.

Es presentarà la fotografia en format digital (en un CD - format JPG, amb una resolució mínima de 300ppp i el pes de l'arxiu no superarà els 6MB.) i en format paper (un dels costats ha de ser DIN A4

1r Premi: 300€ | Accèsit: 100€

INVESTIGACIÓ

Podran presentar-se treballs fi de grau (TFG), fi de màster oficial (TFM) o tesi doctoral. Hauran d'estar relacionats directament sobre aspectes tècnics o aplicacions pràctiques relatives a l'àmbit de l'esport en general. Els treballs han d'haver-se presentat i defensat en els cursos acadèmics compresos entre l'1 de setembre del 2017 i 30 de setembre del 2020.

1r Premi: 1.000 €

Consulta les bases completes i la documentació dels premis d'Art i Investigació més informació.
EMAS upv