- -
UPV
 
Día Internacional de las Personas con Discapacidad
Deportes Eventos Día Internacional de las Personas con Discapacidad  ...
Documento sin título

El pròxim 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat. La discapacitat forma part de la condició humana, ja que tots en algun moment de les nostres vides podem experimentar una discapacitat temporal o permanent; i la societat ha d'estar preparada per a això.

L'Àrea d'Esports de la UPV participa a través de l'esport en la millora de la situació de les persones amb diversitat funcional per a aconseguir una igualtat real d'oportunitats mitjançant accions concretes.

En el 2021 et convidem a participar en la Xarrada sobre Dansa inclusiva, en les activitats de l'agenda inclusiva UPV i en l'II Saló d'Esport Inclusiu.

XARRADA DANSA INCLUSIVA I EXPERIÈNCIES DE CO-DISSENY DE PRODUCTES ACCESSIBLESL'Àrea d'Esports t'ofereix la xarra col·loqui gratuïta “Dansa Inclusiva, experiència en co-disseny de productes accessibles” el día 2 de desembre a les 12.30.

A través d'aquesta xarrada es busca donar a conèixer aquesta experiència com a part del Projecte Glocal amb participants amb diversitat funcional del Centre Caterina de València, amb la finalitat de co-dissenyar nous productes útils en les activitats d'aprenentatge, dansa inclusiva i moviment que desenvolupen en aquest centre.

A través d'aquest projecte s'integra a 6 individus amb Síndrome de Down en el procés d'ideació i valoració de propostes, en col·laboració amb els estudiants, les seues monitores i les professores de l'assignatura “Disseny i Accessibilitat” de la ETSID.

El projecte ha sigut dirigit per les professores Marina Puyuelo i Ángeles Rodrigo, en el marc del Programa Glocal 20 de l'Àrea de Cooperació al Desenvolupament de la UPV.

JORNADA ESPORT INCLUSIU UNIVERSITARI

El dia 10 de desembre al matí, les 7 universitats de la Comunitat Valenciana celebraran a la Universitat Politècnica de València una Jornada sobre Esport Inclusiu universitari per a donar a conèixer l'oferta existent en cadascuna de les universitats com a primer pas per al foment conjunt de l'esport universitari adaptat.

II SALÓ D'ESPORT INCLUSIU

L'II Saló d'Esport Inclusiu, se celebrarà els pròxims 10 i 11 de Desembre en el Pavelló Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València organitzat per unlimited whells i la UPV.

Englobat en l'agenda UPV inclusiva amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, se celebra el Saló d'Esport Inclusiu amb l'objectiu d'oferir a la societat una visió de l'oferta esportiva que existeix per a persones amb diversitat funcional.

A les 16.00 hores del 10 de desembre, s'inaugura el Saló d'Esport amb l'objectiu de sensibilitzar a la resta de la societat i plasmar la realitat de les persones amb diversitat funcional en relació a l'esport.

L'esdeveniment comptarà amb exhibicions de diversos esports adaptats, oferides per clubs especialitzats a les quals podran assistir el públic en general i participar tant persones amb discapacitat com sense ella.

AGENDA INCLUSIVA UPV

EMAS upv