- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
19/02/15
Notícia
LA UPV PRESENTA EL IX CERTAMEN D¿INTERVENCIONS DE PINTURA MURAL

La UPV, a través de l’Àrea d’Activitats Culturals, presenta el IX Certamen d’Intervencions de Pintura Mural, els guanyadors participaran en Poliniza 2015, la desena edició del Festival d’Art Urbà de la UPV, que tindrà lloc entre l’11 i el 15 de maig

Partint de la consideració de la pintura mural com la pintura realitzada sobre un suport arquitectònic que interacciona amb l’entorn urbà, tots els artistes majors d’edat interessats a participar-hi poden fer-ho, de manera individual o per grups (crews). Així doncs, en Poliniza 2015 caben des de les propostes més acadèmiques fins al grafit hip-hop o l’art urbà.

El termini d’inscripció i presentació de sol·licituds finalitzarà al 23 de març de 2015. Per això, cal emplenar la fitxa d’inscripció, que es descarrega en aquesta mateixa pàgina, i presentar-la al Registre General de qualsevol dels tres campus de la UPV, juntament amb un CD/ DVD recopilatori d’imatges amb els principals treballs murals de les persones interessades.

Els guanyadors, a més de participar en un festival de referència internacional en el món de l’art urbà i del qual gaudeixen cada any més de 20.000 persones, rebran un premi de 600 € per intervenció conclosa. Anima’t i participa-hi!

Més informació:
Bases i inscripció

EMAS upv