- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
26/04/22
Notícia
DIA DEL LLIBRE A LES BIBLIOTEQUES UPV

Des del dia 26 al 30 d'abril

 

La Generalitat Valenciana ha declarat el 2022 l'any Joan Fuster i prenint com a eix vertebrador l'obra del l'escriptor suecà proposem les activitats del Dia del Llibre 2022 a les biblioteques UPV. En 2022 degut a que el Dia del llibre (23 d'abril) coincideix en vacances escolars de Pasqua les activitats es realitzaran del 26 al 30 d'abril.

  • Exposició Cavil·lejar, de Sime Llícer Ferri en diversos espais de la Bibliteca Central, del 26 d'abril al 30 de juny, partint de textos de Joan Fuster, del conreu de l'arròs i els paisatges que l'envolten. És una exposició generada a través d'un procés de recerca: acumulació (transcripció), col·lecció (interpretació) i biografia (traducció) de qüestions cultural d'un paisatge, amb la idiosincràsia de cadascun de pobles que el configuren.

  • Presentació de gravats de Sime Llícer. A Belles Arts

  • Llibre Solidari, del 26-28 d'abril es realitzarà a la Biblioteca Central, en col·laboració amb l'Àrea d'Acció Cultural i l'Àrea de Cooperació al Desenvolupament. A canvi d'una donació d'un o dos euros per cada llibre el públic por triar entre un munt de novel·les, poesia i llibres per endur-se a casa.

  • Exposició il·lustració, còmic i compromís social, del 26 de abril - 13 de maig, a la Biblioteca del Campus de Gandia

  • A les biblioteques es realitza un préstec especial (16-30 d'abril), que s'entregara a cada usuari que faça ús del servei de préstec de la biblioteca durant eixa setmana.

  • Difusió de les activitats del Dia del Llibre en web i les xarxes socials de la Bibllioteca i també mitjançant l'Àrea de Comunicació a las web, butlletí en un clic i xarxes socials de la UPV.

EMAS upv