- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
20/02/20
Notícia
La Científica Màgica (PAC 2020)

dissabte, 22 de febrer de 2020
Horari: 12.00 h
Lloc: Casa de Cultura Marquès González de Quirós de Gandia
Dirigida a famílies amb xiquetes i xiquets de 5 a 12 anys
Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència

"La científica màgica" és un espectacle sobre la dona, la ciència, la màgia i la narrativa, en el qual els assistents gaudiran de trucs de màgia amb metalls i matemàtiques. Està inspirat en la vida d’Ada Lovelace i narra com les històries ens modelen i com nosaltres modelem a les històries.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i l'Ajuntament de Gandia col·laboren en l'organització del espectacle, "La científica màgica", que té lloc dissabte 22 de febrer, a les 12.00 h, en la Casa de cultura Marquès González de Quirós de Gandia. L'assistència és gratuïta fins completar la capacitat del local.

L'activitat está famílies amb xiquetes i xiquets de 5 a 12 anys i forma part de les activitats del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència.

L'Organització de Nacions Unides ha declarat l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència, amb l'objectiu d'ajudar a visibilizar el treball de les científiques, a crear rols femenins en els àmbits de la ciència i l'enginyeria i a promoure pràctiques que afavorisquen la igualtat de gènere en l'àmbit científic.

Més informació:

https://11defebrero.org/

 


EMAS upv