- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
03/05/19
Notícia
Òpera: La Mare dels Peixos -- ENTRADES ESGOTADES!!

Data: 9 i 10 de maig del 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Sala Martín i Soler del Palau de les Arts
Entrada gratuïta. Reserva d'entrades al: silmimar@upv.es

Aquesta obra és fruit de la col·laboració entre els compositors Jorge Sastre (València) i Roger Dannenberg (Pittsburg, els EUA), entre el món musical professional i un centenar d'alumnes de l’IES Arabista Ribera, del CEIP 9 d’Octubre d’Alcàsser i de les escoles de música del CIM de Benimaclet, també de la Societat Musical de Canet d'en Berenguer (FSMCV), així com de la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. Comptem amb el suport de la Fundació Daniel i Nina Carasso, i també de la Generalitat Valenciana, del projecte Erasmus+ i de CulturArts. Com a resultat: la primera òpera basada en un conte valencià (realitzada, a més, en llengua catalana), una obra interdisciplinària, multicultural, innovadora, que reuneix una de les grans arts clàssiques i l'ús de les noves tecnologies (l’alumnat de més edat intervé amb la nostra app Soundcool en directe, formant part del cos musical de l'obra).

En aquesta ocasió tindrem diverses novetats respecte a l'anterior representació, com ara: nous efectes Soundcool, nova posada en escena, narració en directe, veus màgiques realitzades en directe, subtítols en castellà, nou vestuari i personatges de materials reciclats, més projeccions de vídeo, etc.

Introducció al sistema de creació col·laborativa amb mòbils i tauletes Soundcool: https://youtu.be/zoZaVK7ysRM

ENTRADA GRATUÏTA.
La reserva d'entrades s’ha de fer enviant un correu a silmimar@upv.es indicant NOM i COGNOMS, 1 o 2 entrades, per al dijous 9 o el divendres 10 de maig.

Les entrades es repartiran a l'entrada de la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts i són gratuïtes fins a completar l’aforament. S'avisarà per correu electrònic quan l'aforament es complete.

Les entrades reservades es repartiran des d'una hora abans de les funcions a la taquilla de la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts. Es demana arribar prompte a fi d’evitar cues.

 

Més informació:

Soundcool

https://operalamaredelspeixos.blogs.upv.es

https://musicaelectronica.blogs.upv.es/profesorado/jorge-sastre/


EMAS upv