- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
27/03/19
Notícia
Taller: Crea i Recicla (PAC 2019)

Data: 20, 27 de novembre i 4 de desembre del 2019
Horari: de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 19.30 h
Lloc: Aula B-0-4 de la Facultat de Belles Arts
Inscripció: adadelavid@gmail.com (places limitades)

Accés: el curs va destinat a un grup de 10 a 15 alumnes com a màxim, a fi de garantir una atenció i seguiment adequats.

Inscripció: per a inscriure's en el curs és necessari posar-se en contacte amb adadelavid@gmail.com.

Curs orientat a aprendre tècniques bàsiques de ganxet, que ens permetran reciclar de forma creativa diversos materials, com ara: camisetes, bosses de plàstic, anelles de refresc, etc., sempre d’una manera amena i divertida.

Programa: es tracta de tres activitats, en forma de cursos diferents, on l’alumnat aprendrà a reciclar creativament diferents tipus de materials.

  • Curs 1: tècniques bàsiques de fer ganxet amb drapet, a mà i amb ganxet. Duració: 6 hores. Material requerit (per persona): drapet, ganxet del núm. 7 al 10, tisores, agulla llanera i marcadors tipus imperdible o clips. Per a fer collars i polseres, vores, tancaments, etc. de grandària adequada al drapet.
  • Curs 2: moneder fet amb bosses de plàstic. Duració: 6 hores. Material requerit (per persona): almenys sis bosses de plàstic (o unes quatre camisetes); regle; boli; tisores que tallen molt bé; agulla llanera; ganxet del núm. 5; 7,2 cm de cinta Velcro o botó, i marcadors tipus imperdible o clips.
  • Curs 3: tècniques per a l’elaboració d’objectes amb anelles de refresc. Duració: 6 hores. Material requerit (per persona): anelles de refresc, ganxet del núm. 3 al 4 i el fil de teixir corresponent, anella de clauer, anelles d’unió de 5 mm de diàmetre, agulla llanera, tisores, alicates de tall de punta redona i de punta plana, dos imperdibles menuts i marcadors tipus imperdible o clips (opcionalment, cinta de setí, cua de ratolí o cordons de sabatilles de 3 m per a fer polseres). 

Taller impartir per: Inma Vidal


EMAS upv