- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
24/05/18
Notícia
Exposició "La gran evasió: la lluita contra els paradisos fiscals"

Data: del 30 de maig al 14 de juny del 2018
Inauguració: 1 de juny a les 12 h
Lloc: Hall Solidari. Edifici del Rectorat (3A)
Horari: de 9.00 a 20.00 h

“La gran evasió: la lluita contra els paradisos fiscals” és una exposició comissariada per Mau Monleón en la qual participen un total de 24 artistes, que han treballat sota la temàtica dels paradisos fiscals i les devastadores conseqüències d’aquests al món sencer i especialment a Espanya.

Les repercussions d'aquesta "gran evasió" suposen que avui dia la riquesa individual oculta en paradisos fiscals es xifre en 7,6 bilions de dòlars. Es calcula que la utilització de paradisos fiscals per a canalitzar la inversió directa cap a Espanya genera unes pèrdues entorn dels 1.550 milions d'euros.

Per culpa d'aquestes pèrdues immenses de diners, els impostos són cada vegada més alts. La quantitat de fraus a través de paradisos fiscals és clau del mal estat del país. A més, només un 20% del personal treballador de l'Agència Tributària es dedica aquests fraus gegantescs. La resta, un 80%, es dirigeixen als petits fraus.

L'exposició planteja –a través de diferents llenguatges, com la pintura o el cartell publicitari– una crítica feroç a aquests paradisos fiscals, així com als grans defraudadors, desvelant la trama oculta que s'amaga  i plantejant la visibilització d'un problema que ens afecta a tots i a totes.

Es podrà veure des del 30 de maig al Vestíbul Solidari de la UPV, i es farà una acció simbòlica de presentació el dia 1 de juny, a les 12 hores. Romandrà oberta fins al dia 14 de juny del 2018.

ARTISTES

LA OLIVANI  ·  INES REGAÑA  ·  JOSÉ MIGUEL RICA  ·  ANDREA RGUEZ  ·  PEPA ROIG  ·  JULIO DE GRACIA  ·  ANAÏS LÓPEZ  ·  PAU MIRALLES  ·  CAMILA VARGAS  ·  LA CHICA PÁJARA  ·  LORENA SERRANO  ·  COSTI   ·  LLUIS PLANES  ·  SHEILA SÁNCHEZ  ·  MARÍA ESTEVE  ·  BELÉN ROS  ·  JOSEP ROCA  ·  MERCHE MARTÍNEZ   ·  MANUEL PAREDES  ·  CRISTINA M.OJEDA  ·  KIR4  ·  MIRIAM CHIVA  ·  XARO NOMDEDEU  ·  MARTÍLLOPIS  ·  EL PATRÓN


EMAS upv