- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
08/02/18
Notícia
Seminari "Morderse la lengua. Escritos del pensamiento"

Data: Del 8-9 de maig del 2018
Horari: De 10.30 a 14.30 h
Lloc: Aula B-0-5 Facultat de Belles Arts. UPV
Impartit per José Pizarro
Entrada lliure. Capacitat limitada

Per José Pizarro

El seminari transita entre les paraules en l’art contemporani, la dinàmica de risc, les convencions estratègiques i la urgència oral d’aquestes.
La llengua cerca dir allò que convé al sentit explicar. La paraula es disposa a nomenar allò que l’escriptura anhela murmurar. Improvisació. Pensament com a estructura teòrica o la paraula com a condició elegant i passatgera. Definició de les pràctiques artístiques o cançó del críptic indesxifrable. A través d’escrits dels artistes en l’art tractarem de fer possible una connexió amb les seues idees, establir una relació vincular material amb la seua producció d’obra, i conèixer els seus contextos espacials i socials. El manifestat, el teoritzat, el poètic. Fabricar llenguatge. Aquests sorolls singulars. La paraula: com a negació o enunciat. Com a so. Com a endevinalla.

Com s’articulen paraula i sentit? On es troba el perímetre entre l’escriptural i el literari? Quina harmonia es disloca en funció de donar legitimitat tàcita a la paraula i la veu d’aquesta? Quan és vòrtex l’escrit d’una veritat protegida pel document? On queden les paraules de la història, més enllà de la voluntat del discurs i la memòria?


EMAS upv