- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
08/02/18
Notícia
Seminari "Morderse la lengua. Escritos del pensamiento"

Data: Del 8-9 de maig del 2018
Horari: De 10.30 a 14.30 h
Lloc: Aula B-0-5 Facultat de Belles Arts. UPV
Impartit per José Pizarro
Entrada lliure. Capacitat limitada

Per José Pizarro

El seminari transita entre les paraules en l’art contemporani, la dinàmica de risc, les convencions estratègiques i la urgència oral d’aquestes.
La llengua cerca dir allò que convé al sentit explicar. La paraula es disposa a nomenar allò que l’escriptura anhela murmurar. Improvisació. Pensament com a estructura teòrica o la paraula com a condició elegant i passatgera. Definició de les pràctiques artístiques o cançó del críptic indesxifrable. A través d’escrits dels artistes en l’art tractarem de fer possible una connexió amb les seues idees, establir una relació vincular material amb la seua producció d’obra, i conèixer els seus contextos espacials i socials. El manifestat, el teoritzat, el poètic. Fabricar llenguatge. Aquests sorolls singulars. La paraula: com a negació o enunciat. Com a so. Com a endevinalla.

Com s’articulen paraula i sentit? On es troba el perímetre entre l’escriptural i el literari? Quina harmonia es disloca en funció de donar legitimitat tàcita a la paraula i la veu d’aquesta? Quan és vòrtex l’escrit d’una veritat protegida pel document? On queden les paraules de la història, més enllà de la voluntat del discurs i la memòria?


EMAS upv