- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions UPV

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

NOVEMBRE: Festival de Jazz

Prime the Animation!

PAC

ÀGORA SOUND

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

FICAE

Aules de Cultura UPV

Hall Solidari

Música UPVCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
24/04/18
Notícia
Preestrena de la pel·lícula LUCKY a la UPV

Data: dimecres, 2 de maig del 2018
Horari: 17:00 h
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Nexus (6G)
Versió doblada al castellà
Entrada lliure fins a completar l'aforament

La UPV et dóna l'oportunitat d'assistir aquest pròxim dimecres, 2 de maig a la preestrena de la pel·lícula LUCKY de John Carrol Lynch.

A les 17:00h a la Sala d'actes de l'edifici Nexus de la UPV. Entrada lliure fins a completar l'aforament.

Aquesta activitat ha sigut possible gràcies a la productora i distribuïdora de cinema independent AVALON i a la col·laboració de la Universitat Sènior de la UPV.

Una pel·lícula de John Carrol Lynch, protagonitzada per Harry Dean Stanton i David Lynch.

Amb guió de Logan Sparks, Drago Sumonja
Produïda per Magnolia Pictures i Superlative Productions

2017, 88 Min., Comèdia dramàtica , Color, EUA

Estrena en cinemas: 4 de maig. Preestrena a la UPV: 2 maig 2018

Sinopsi
El viatge espiritual d'un home de noranta anys.
Amb una salut de ferro, Lucky ha sobreviscut més que els seus contemporanis, cosa que l’anima a replantejar-se la vida i cercar una “revelació”.
L'últim treball de Harry Dean Stanton (cèlebre pels papers a París, Texas, Alien o Twin Peaks) és una tendra rondalla existencialista. Al taulell d'un bar i amb Johnny Cash sonant de fons, es retroba amb alguns dels col·legues que van marcar la seua vida (la del personatge de la pel·lícula i la del mateix actor). Entre ells destaca David Lynch en un dels papers principals.

Notes del director
Lucky és l'òpera prima de John Carroll Lynch, més conegut pel seu treball com a actor en títols com Fargo, Beautiful Girls o Zodiac.

“El guió està pensat per a ser interpretat per Harry Dean Stanton des la mateixa escriptura. És un homenatge a ell com a actor i com a home. En essència és biogràfica, les històries de Lucky estan escrites a partir de la vida de Harry. Un exemple n’és el primer diàleg de la pel·lícula, en què Lucky entra a la cuina de Joe dient “No eres ningú”, i Joe li contesta, “Tu tampoc”. Lucky acaba dient “Moltes gràcies”. Això era el que pensava Harry sobre el que som tots: ningú.
Lucky és un home solitari. Un amant dels puzles i els jocs. Està orgullós de si mateix i decideix el seu propi destí. És conscient que és el més intel·ligent en qualsevol circumstància. Quan queda en evidència la seua vulnerabilitat, el seu primer instint és despotricar i ser autosuficient. Lucky és la història d'un home que de sobte es deixa portar pel seu cor, cosa que hauria d'haver fet fa molt temps.”

Equip artístic:
Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston, Ed Begley Jr., Tom Skerritt, Beth Grant, James Darren, Barry Shabaka Henley, Yvone Huff Lee...

Més informació: http://www.avalon.me/distribucion/catalogo/lucky


EMAS upv