- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
24/04/18
Notícia
Preestrena de la pel·lícula LUCKY a la UPV

Data: dimecres, 2 de maig del 2018
Horari: 17:00 h
Lloc: Sala d'actes de l'edifici Nexus (6G)
Versió doblada al castellà
Entrada lliure fins a completar l'aforament

La UPV et dóna l'oportunitat d'assistir aquest pròxim dimecres, 2 de maig a la preestrena de la pel·lícula LUCKY de John Carrol Lynch.

A les 17:00h a la Sala d'actes de l'edifici Nexus de la UPV. Entrada lliure fins a completar l'aforament.

Aquesta activitat ha sigut possible gràcies a la productora i distribuïdora de cinema independent AVALON i a la col·laboració de la Universitat Sènior de la UPV.

Una pel·lícula de John Carrol Lynch, protagonitzada per Harry Dean Stanton i David Lynch.

Amb guió de Logan Sparks, Drago Sumonja
Produïda per Magnolia Pictures i Superlative Productions

2017, 88 Min., Comèdia dramàtica , Color, EUA

Estrena en cinemas: 4 de maig. Preestrena a la UPV: 2 maig 2018

Sinopsi
El viatge espiritual d'un home de noranta anys.
Amb una salut de ferro, Lucky ha sobreviscut més que els seus contemporanis, cosa que l’anima a replantejar-se la vida i cercar una “revelació”.
L'últim treball de Harry Dean Stanton (cèlebre pels papers a París, Texas, Alien o Twin Peaks) és una tendra rondalla existencialista. Al taulell d'un bar i amb Johnny Cash sonant de fons, es retroba amb alguns dels col·legues que van marcar la seua vida (la del personatge de la pel·lícula i la del mateix actor). Entre ells destaca David Lynch en un dels papers principals.

Notes del director
Lucky és l'òpera prima de John Carroll Lynch, més conegut pel seu treball com a actor en títols com Fargo, Beautiful Girls o Zodiac.

“El guió està pensat per a ser interpretat per Harry Dean Stanton des la mateixa escriptura. És un homenatge a ell com a actor i com a home. En essència és biogràfica, les històries de Lucky estan escrites a partir de la vida de Harry. Un exemple n’és el primer diàleg de la pel·lícula, en què Lucky entra a la cuina de Joe dient “No eres ningú”, i Joe li contesta, “Tu tampoc”. Lucky acaba dient “Moltes gràcies”. Això era el que pensava Harry sobre el que som tots: ningú.
Lucky és un home solitari. Un amant dels puzles i els jocs. Està orgullós de si mateix i decideix el seu propi destí. És conscient que és el més intel·ligent en qualsevol circumstància. Quan queda en evidència la seua vulnerabilitat, el seu primer instint és despotricar i ser autosuficient. Lucky és la història d'un home que de sobte es deixa portar pel seu cor, cosa que hauria d'haver fet fa molt temps.”

Equip artístic:
Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston, Ed Begley Jr., Tom Skerritt, Beth Grant, James Darren, Barry Shabaka Henley, Yvone Huff Lee...

Més informació: http://www.avalon.me/distribucion/catalogo/lucky


EMAS upv