- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
01/02/18
Notícia
Teatre Giros bruscos del destino Jornada de portes obertes de l'aula d'arts escèniques

Data: 12 i 13 de febrer del 2018
Horari: 19.30 h
Lloc: Nau d'assajos (edifici 9F)
Accés lliure a tota la comunitat universitària

L'Aula d'Arts Escèniques presenta tres minipeces de creació col·lectiva elaborades íntegrament pels membres del Taller I. Les peces parteixen d'un mateix tema, en aquest cas mostren els canvis que poden produir-se en les vides de les persones per un gir inesperat del destí.

L'Aula d'Arts Escèniques pretén integrar l'art dramàtic en un context acadèmic i professional, i servir d'espai generador del desenvolupament integral i creatiu de l'ésser humà per mitjà de la pràctica teatral. L'espai de l’Aula és el d'un laboratori que investiga i genera noves idees i formes de desenvolupament de l'expressió dramàtica, i el d'un taller on posar-les en pràctica.

Des del començament del curs, les persones participants començaran a treballar directament en la preparació d'escenes i personatges, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament artístic en l'escenari mitjançant jocs dramàtics, improvisacions i preparació de monòlegs i escenes. Els membres de l'Aula de Teatre formen part activa de totes les activitats relacionades amb el procés de producció i posada en escena d'un muntatge teatral, com la construcció, el transport i el muntatge de l'escenografia, la il·luminació, el so, el vestuari etc.

Els assajos són el dimecres de 17:00 a  21:00 h

Responsable de l'Aula: Vicky Algarra


EMAS upv