- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
06/10/17
Notícia
Cicle de conferències i tallers per a la promoció d'artistes (PAC 2017)

Dades: 19, 26 d'octubre 2 de novembre i 9 de novembre del 2017
Lloc: Aula E-1-4. B-0-1. Facultat de Belles Arts (UPV)
Horari: de 12 a 14h
Es requereix inscripció prèvia.

Actualment el sector cultural es troba poc professionalitzat i les connexions entre els diferents agents que hi intervenen són difícils d’aconseguir. Davant les dificultats que tenen els artistes per a promocionar-se, és imprescindible que coneguen les seues possibles eixides professionals i la legislació que els afecta directament.

Així, es desenvoluparà un cicle de conferències dinàmiques dirigides als artistes amb l’objectiu d’aportar-los coneixements, eines i habilitats per al seu futur professional.

19 OCTUBRE 2017 - La conferència “El camí de l’èxit professional amb un portafolis creatiu” tracta  d’ensenyar els assistents a crear una carta de presentació per promocionar-se, i també de potenciar el seu desenvolupament personal. Inclou una metodologia pràctica mitjançant la qual els assistents confeccionaran un portafolis professional, a fi d’assentar els coneixements que s’impartisquen tot fomentant la participació activa del públic.

26 OCTUBRE 2017 - 2 NOVEMBRE 2017 - En la conferència “Aprèn a promocionar-te per a viure del teu art” es presentaran continguts dirigits a professionals de l’art al voltant de la fiscalitat per al sector creatiu cultural, el règim especial d’artistes, subvencions i beques, i la Llei de patrocini i mecenatge. Després de la conferència s’organitzarà un taller pràctic que tractarà de la cerca d’oportunitats mitjançant la creació d’esdeveniments artístics i culturals.

9 NOVEMBRE 2017 - En la conferència “Com pots aconseguir la teua xarxa de contactes” s’explica com es pot aconseguir contactes tot centrant-se en el desenvolupament de les habilitats comunicatives. En concret, es veurà com es construeix i s’exposa una micropresentació (elevator pitch) per a promocionar-se davant possibles promotors: editors, galeries d’art, mecenes, etc., tenint en compte l’estructura que ha de tenir i parant atenció a la comunicació no verbal. D’altra banda, a fi de rebre ofertes d’ocupació es recapten currículums i es dona als assistents l’oportunitat de formar part d’una comunitat multidisciplinària activa.

 

Es requereix inscripció prèvia: goo.gl/4WuiqQ

Responsable: Rocío Cortes


EMAS upv