- -
UPV
 
Préstamo, renovación y reserva

cartell informació i préstec

Préstec de documents

Préstec

Els alumnes es poden endur en préstec fins a un màxim de 30 documents. Els llibres tenen un préstec de 15 dies, i les pel·lícules i revistes, de 7. Si n’hi ha reserves, el període es redueix a 7 dies per als llibres d'estudi i a 3 dies en el cas de les pel·lícules i revistes. Els llibres de literatura no en redueixen el préstec encara que estiguen reservats.

El retard en la devolució implica un dia de suspensió per cada document i dia de retard a partir de la data de devolució.

Renovació

Es pot renovar el préstec dels documents fins a un màxim de 4 mesos de temps (2 mesos en el cas de pel·lícules i revistes), sempre que no tinguen cap reserva i que no tingues cap suspensió, ni es tinguen documents amb el termini de devolució vençut.

Els préstecs es renoven de manera automática 2 dies abans de la data de venciment si el llibre compleix les condicions per a ser renovat. Si no pot ser renovat, rebràs un correu d'avís de devolució.

Reserva de llibres

Si interessa un document que està prestat es pot reservar a través de Polibuscador: cal identificar-se, localitzar el document en el catàleg, punxar sobre l'opció “reservar” i triar la biblioteca on es vol recollir. Quan el llibre reservat s’assigne, es rebrà un correu electrònic i es disposarà d’un termini de dos dies laborables per a anar a recollir-lo al mostrador de préstec.

A més, pots realitzar una reserva a través de Polibuscador de llibres d'estudi disponibles en qualsevol biblioteca del Campus de Vera, Gandia o Alcoi i triar la biblioteca de recollida que preferisques.

Els llibres amb ubicació “Dipòsit” han de reservar-se encara que no estiguen prestats. En general, se serveixen el mateix dia; quan estiguen llestos per a recollir, es rep un correu que indica que ja es pot passar pel mostrador, com en el cas de les reserves.

Per a més informació cal dirigir-se a La biblioteca respon.

També es poden consultar les Preguntes freqüents o acudir als mostradors de préstec i informació.

Préstec de portàtils

Si sou alumnes de qualsevol títol oficial de la UPV i necessiteu un portàtil, a la Biblioteca Central, i a les biblioteques del campus de Gandia-CRAI i del campus d’Alcoi vos en prestaran un.

És imprescindible que vos identifiqueu amb el document d’identitat o el carnet d’estudiant i que ompliu el formulari d'inscripció (només una vegada per curs acadèmic) Consulta el funcionament del serveis i les condicions del préstec de portàtils.

Per connectar-te als ordinadors portàtils necessites introduir el teu nom d'usuari i la teua contrasenya d'accés a la xarxa UPVNET. Tens més informació en infoacceso.upv.es

Cabines d’estudi en grup

La major part de les biblioteques de la UPV disposa del servei de préstec de cabines d’estudi, destinades a les persones que necessiten treballar en grup (mínim dues persones). Per a sol·licitar aquest préstec, només cal passar demanar-ho al mostrador de la biblioteca corresponent. En aquest enllaç trobareu més informació sobre els espais de treball en grup disponibles.

Préstec de dispositius

Les biblioteques de la UPV presten, en la major part, dispositius, com ara auriculars, ratolins i carregadors de Mac i Toshiba, que vos poden ser útils. Per a sol·licitar el préstec d’un dispositiu, acosteu-vos al mostrador de la vostra biblioteca.


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon

També pots consultar els Tipus de préstec i les Preguntes freqüents sobre préstec.


EMAS upv