- -
UPV
 

Projecte wifi de càlcul de densitat de persones Proyecto wifi de cálculo de densidad de personas
Projecte wifi és una eina que la Universitat Politècnica de València posa a la disposició dels usuaris perquè puguen complir les recomanacions sanitàries de persones per metre quadrat.
En aquest mapa, que s'actualitza cada 10 minuts, figuren punts blaus, grocs i rojos. Punxeu sobre cada cercle per veure en quin lloc exacte s'ha detectat la concentració de persones: el codi d'edifici i la planta en qüestió. D'aquesta manera, podreu prendre la decisió d'evitar el lloc o posposar la vostra arribada.
Més informació...
Proyecto wifi es una herramienta que la Universitat Politècnica de València pone a disposición de los usuarios para que puedan cumplir las recomendaciones sanitarias de personas por metro cuadrado.
En este mapa, que se actualiza cada 10 minutos, figuran puntos azules, amarillos y rojos. Pincha sobre cada círculo para ver en qué lugar exacto se ha detectado la concentración de personas: el código de edificio y la planta en cuestión. De esa manera, podrás tomar la decisión de evitar el lugar o posponer tu llegada.
Más información...

Persones per celŀla de 100 metres quadrats a les/Personas por celda de 100 metros cuadrados a las
NO HAY DATOS DE OCUPACIÓN PARA LA HORA SELECCIONADA
≥ 50%
≥ 80%
≥ 100%

EMAS upv