- -
UPV
 
Sobre els serveis i recursos informàtics de la UPV
Sobre de Matrícula Virtual Estudios de Grado Alumne de nou ingrés Què he de saber Sobre els serveis i recursos informàtics de la UPV  ...

A partir d'este moment tens a l'abast de la teua mà un univers d'informació, ja que la Universitat Politècnica de València és la universitat espanyola que disposa de nombre més gran d'ordinadors connectats en xarxa. A més tota esta xarxa està connectada a Internet, amb la qual cosa pots accedir a qualsevol part del planeta des del nostre campus.

En este apartat trobaràs la informació bàsica sobre les característiques dels serveis d'UPVnet. La informació completa sobre tots els serveis i els manuals detallats s'obtenen a través de la xarxa en la stà en els manuals, que s'obtenen a través de la xarxa en l'adreça web del ASIC. També podràs estar al dia de totes les notícies sobre serveis i recursos informàtics en http://asic.blogs.upv.es

En tot cas, si després de llegir els manuals tens algun dubte, pots consultar el personal de l'aula informàtica del teu centre on t'ajudaran.

Per a fer-te més senzill l'ús de tota esta infraestructura, la Universitat t'oferix quatre serveis personals que et van a ajudar molt durant este curs. Aquets serveis són:

- Accés a la xarxa

-Correu Electrònic Personal


- Pàgines Personals de WWW


- Servei d'Accés Remot

 

Per a accedir als serveis de la UPV tens tres comptes que has de conéixer i diferenciar:

-Compte del domini ALUMNE que et permetrà accedir a la xarxa des de les aules d'informàtica o a través del teu portàtil amb WIFI.

- DNI i PIN que te permetrà accedir a la INTRANET des de l'adreça http://www.upv.es

- Compte de correu electrònic per a l'accés a este Servei.

Accedint a la INTRANET amb el teu DNI i PIN pots canviar totes les contrasenyes. El PIN pots obtindre-ho o canviar-ho des de la secretaria del teu centre.

Aquets serveis estaràn a la teua disposició des de l'inici del curs acadèmic del que t'has matriculat fins el començament del següent, i en els cursos succesius es renovaran automàticament si et tornes a matricular.

Finalment, per a la bona convivència dins de la Comunitat Universitaria i per a garantir el bon ús dels recursos informàtics de la Universitat són necesaries les normes icondicions d'ús dels serveis i recursos informàtics de la UPV.


EMAS upv