- -
UPV
 
Cómo

 

La matrícula la formalitzes per mitjà d'una aplicació informàtica. L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula d'este curs, sense necessitat de personar-te en el centre en la data assignada.

 

L'automatrícula consta de dues parts; la consignació de les teues dades personals i altres dades necessàries per a la gestió de la teua matrícula (que pots completar amb antelació) i la matrícula pròpiament dita (elecció d'assignatures, que no pots formalitzar abans de la cita assignada). És molt important que dediques el temps necessari a completar aquesta primera part, de les dades personals perquè no podràs passar a la matrícula fins que no estiga correctament emplenada.Els alumnes de nou ingrés podran completar les dades personals des de 90 minuts abans de la data assignada. Rebràs un avís de la UPV informant-te de la titulació en què has sigut admès, asi com de la data i hora assignada per a la teua matrícula. I posteriorment rebràs un avís informatiu en el qual se li comunicarà la possibilitat d'accedir a l'aplicació per a completar les teues dades personals des de 90 minuts abans de la cita assignada.

 


Al finalitzar la matrícula, podràs obtenir un justificant-resum de la mateixa, en  el que s'incorporarà una acreditació o carnet provisional que et possibilitarà l'accés als servicis de la UPV.  Si no disposes d'impressora en eixe moment, pots imprimir més tard el pdf entrant en mode consulta en l'aplicació d'automatrícula.

 


Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, llevat que les teues circumstàncies acadèmiques varien perquè sol·licites i se't concedixen reconeixements de crèdits. Si és el teu cas, informa't.

 


És convenient que et familiaritzes amb esta aplicació abans d'iniciar l'automatrícula. Per a això, pots veure una presentació multimèdia que et facilitarà la labor, així com consultar el corresponent manual, que estan disponibles en l'adreça: Web de automatrícula.

 


Ja que és la primera vegada que accedixes a estos estudis universitaris, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada matriculat podràs sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 16 al 18 de juliol identificant-te en el teu Intranet, per la qual cosa la teua matrícula estarà limitada entre 20 i 40 crèdits ECTS. El 31 de juliol rebràs Resolució respecte d'això. Consulta la normativa reguladora.

 

En cas de ser admés amb posterioritat, hauràs de presentar sol·licitud segons el termini establit pel teu Centre.

 

 


EMAS upv