- -
UPV
 
Discapacidad

 

 

Tens dret a exempció total del pagament de les taxes de matrícula, si estàs afectat per una discapacitat amb un grau igual o superior al 33%.

 

La condició de discapacitat s'acredita amb el document emès per l'òrgan competent. Si el mateix està expedit per Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó, Principat d'Astúries, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid, Murcia, Navarra, La Rioja i Catalunya, no és necessari que aportacions la documentació acreditativa, ja que la condició de discapacitat es comprovarà mitjançant una consulta electrònica a través de la Plataforma d'Intermediació de Dades, del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

 

Si no pertanys a cap d'aquestes Comunitats Autònomes la documentació acreditativa hauràs de pujar-la a través de la teua Intranet, apartat Secretària Virtual/ Documentació de matrícula. Posteriorment, hauràs de presentar els originals corresponents en la Secretària del teu centre d'estudis perquè puguen ser validats. Consulta en l'apartat “Informació específica del teu centre d'estudis”, en aquest mateix sobre virtual, com, quan i on has d'aportar aquests documents originals.

 


EMAS upv