- -
UPV
 
Campanya publicitÓria i mem˛ria activitats 2019
Foro de Empleo Informaciˇ Empreses
Campanya publicitÓria i mem˛ria activitats 2019  ...

Materials GrÓfics

CARTELL DEL FĎRUM Cartell del F˛rum amb el logotips de les empreses patrocinadores. Tiratge: 500 exemplars

CARTELLS DE LES ACTIVITATS Cartells amb programes de les diferents activitats ques'hi duran a terme. Tiratge: 1000 exemplars.

REVISTA PUBLICITRIA DE LES EMPRESES PARTICIPANTS Revista que inclou informaciˇ sobre les empreses participants. Tiratge: 1.000 exemplars.

FULLETS INFORMATIUS DEL FĎRUM Fullets informatius que inclouen les empreses participants, plÓnol d'ubicaciˇn dels estands, titulacions demandades y programa d'activitats. Tiratge: 5.000 exemplars.

PANCARTES Y SENYAL═TISCA AL CAMPUS DE VERA Es colĚlocaran pancartes, cartells i fletxes indicatives que anunciaran el F˛rum al llarg del campus de ValŔncia.

FLYERS Es reparteixen per les instalĚlacions de les principals universitats de la ciutat de ValŔncia. Tiratge: 6000 exemplarDifusiˇ

APP Aplicaciˇ web i per a m˛bils amb tota la informaciˇ de l'event i les empreses participants

FĎRUM VIRTUAL F˛rum Virtual obert tot l'any.

PUBLITRAMESA A TITULATS UPV Publitramesa a titulats UPV de les ˙ltimes tres promocions: 4.000 titulats/promociˇ.

PUBLITRAMESA A ESTUDIANTS UPV Publitramesa per correu electr˛nic a estudiantes de la UPV dels dos ˙ltims cursos: 23.000 estudiants

PGINA WEB DE LA UPV (www.upv.es). Inserciˇ d'un anunci a la pÓgina principal. Rep 2.300.000 visites/mes. Periode de publicaciˇ: 2 mesos.

PGINA WEB DEL SERVEI INTEGRAT D'OCUPACIË (www.sie.upv.es) Inserciˇ d'un anunci a la pÓgina principa. Rep 35.000 visites/mes. PerÝode de publicaciˇ: Permanent.

PGINA WEB DEL FORO (www.sie.upv.es/foro) PÓgina web especÝfica del f˛rum, on apareixen les empreses patrocinadores y participants, amb enllašos als llocs web respectius.

DIFUSIË A TRAV╔S DE LeS XARXES SOCIALS: Difusiˇ de l'esdevenivent a travÚs de les xarxes oficials de la UPV, com Facebook, Twitter y Linked-Id

APP FĎRUM E2: Difusiˇ a l'alumnat de l'esdeveniment i informaciˇ sobre este.EMAS upv