- -
UPV
 
VPN en Windows Mobile

1. Active el mòdul de red inalàmbrica des de Inicio -> Configuración -> Conexiones -> Wifi . Es recomana que es deshabilite el Bluetooth

2. Connecte's a la xarxa sense fil a la qual tinga accés, des de 'Redes inalámbricas'.

Una vegada connectat a Internet ja està en disposició de connectar via VPN. Prèviament cal configurar la connexió VPN.

Configuració de VPN

1. Des del panell de 'Configuració' escollim 'Conexiones' -> 'Avanzado'. Apareixerà la següent finestra

2. Escollim la pestanya 'Tareas' i a continuació des de la secció de 'Red de Trabajo', hem de seleccionar l'opció 'Editar mis servidores de VPN'

3. Ací hem d'emplenar les dades del túnel, que són les següents:

  • Nom: un nom identificatiu del túnel

  • Nom del host/IP: vpn.upv.es ( es la màquina de servidor de túnels de la UPV per a les màquines que no suporten xifrat avançat).

  • Tipus de VPN: PPTP

4. Després de escollir en 'Siguiente', escriurem l'usuari, la contrasenya de l'usuari i domini UPVNET o ALUMNO segons corresponga.

Després es fà clic en 'Finalizar'.

5. Ara, cal dir-li que la xarxa de treball amb la VPN creada ens va a servir per a connectar a Internet. Per a això, en la pestanya 'Configuración de Proxy' cal marcar l'opció 'Esta red conecta a Internet'.

6. Per a dirigir tot el tràfic d'Internet per la VPN (cas de consultes a revistes i BD de Biblioteca), s'ha d'afegir una excepció. Per a això, torne al panell de 'Conexiones', pestanya 'Avanzado' prement en'Excepciones'

Premem en l'opció 'Agregar nueva URL' i en la casella URL del trabajo afegisca *.* tal com es mostra en la imatge.

Premem OK i ja tenim la nostra configuració VPN llista de manera que, a qualsevol lloc d'Internet que vulguem anar (ve representat pel ' *.* ' ), anirem per la VPN, la nostra IP en Internet pertanyerà al rang de IP's de la UPV que són les autoritzades per a consultar les revistes i Bases de dades de la Biblioteca.

Quan ja no vulga que es connecte la VPN, vaja a la pantalla anterior ( Conexiones -> pestanya Avanzado -> Excepciones) i elimine el patró *.* prement sobre ell, on apareixerà l'opció d'Eliminar.


EMAS upv