- -
UPV
 
eduroam amb Mac OS X

Si vostè és membre d'alguna institució afiliada a eduroam i està de visita en una altra universitat, li recomanem que descarregue l'instal·lador de eduroam de la seua institució d'origen des de

https://cat.eduroam.org/

Recorde que la data i l'hora del seu ordinador han de ser les correctes.


A continuació es mostra com configurar eduroam per als membres de la UPV:

eduroam per a membres de la UPV

1.- Active la Wi-Fi des de la icona corresponent

2.- Des de la finestra anterior òbriga el panell de Preferencias de Red. Trie la xarxa eduroam

3) Automàticament ens demana les credencials. Introduïsca-les seguint la sintaxi usuari@domini.upv.es, havent de ser el 'domini' un dels següents: UPVNETo ALUMNO.

usuari@domini.upv.es

on ha de substituir 'usuari' i 'domini' pels quals li corresponguen.. ( com é el meu nom d' usuari i domini? ).

Si vostè no vol que el seu Mac, en posteriors ocasions, es connecte automàticament sense demanar-li la contrasenya, desmarque la casella 'Recordar esta red"

4) La primera vegada que connecte se li demanarà que verifique l'autenticitat del servidor radius.upv.es, mitjançant el seu certificat DigiCert Assured ID Root CA. Per a això, prema sobre 'Mostrar certificado', desplegue l'opció 'Confiar' i seleccione en tots els camps 'Confiar siempre'.

A continuació prema sobre Continuar

5) Per a realitzar la confiança en el certificat, el sistema li sol·licitarà la contrasenya de l'usuari que té privilegis d'administrador. Això ocorrerà només la primera vegada que intente connectar, posteriors connexions ja no serà necessari.

6) Si tot ha anat bé es connectarà.


EMAS upv