- -
UPV
 
VPN lenta o se desconecta
Infoacceso Preguntes freqüents Problemas VPN VPN lenta o se desconecta  ...

Si vostè observa que la connexió VPN li va molt lenta i té corts constants, tinga en compte que el problema pot estar en la seua pròpia instal·lació domèstica o en el seu proveïdor.

Per a comprovar si la seua connexió és bona pot realitzar un test de velocitat a la següent URL abans de fer la connexió VPN:

www.rediris.es/conectividad/testvelocidad/

Si el resultat d'aquesta prova està per davall de 5Mbps, la seua connexió no és bona. Pot deure's a la seua pròpia connexió wifi dins de la seua llar o oficina, ja que les interferències dels seus veïns poden fer que tinga una gran pèrdua de paquets, causa que provoca una experiència molt dolenta quan realitza una VPN.

Si és aquest el cas, prove d'acostar-se el màxim possible al seu encaminador o, fins i tot, utilitzar un cable de xarxa per a connectar a ell.

Pot també provar de canviar en la configuració de la VPN el protocol SSTP per PPTP, que s'adapta una mica millor als problemes de connectivitat. Per a això li suggerim que cree una nova configuració seguint els passos indicats en aquesta mateixa web però canviant SSTP per PPTP.

Si això no resol el seu problema pose's en contacte amb el seu proveïdor d'Internet.

Si el problema no és aquest perquè la seua velocitat és major de 5Mbps pot posar un Gregal perquè estudiem el seu cas.

 
 

EMAS upv